Projekti 2015

Kun aloitin ratsastamisen, niin ainoa ratsastuksellinen tavoite oli uskaltaa mennä hevosen selkään. Oikeammin, mennä edes hevosen lähelle. Tätä kirjoitettaessa olen ratsastanut puolen vuotta ja ollut noin 30 kertaa hevosen selässä. Kaikista blogimerkintöjen epätoivosta huolimatta olen edennyt – ainakin omasta mielestäni. Olen saanut hevoskammoni kuriin ja olen oppinut edes auttavasti ratsastamaan. Suurin edistysaskel lienee se, että jopa odotan ratsastustunteja.

Pelkkä ratsastaminen ratsastamisen takia ei kuitenkaan riitä. Haluan tavoitteita. Tavoitteen on lisäksi oltava sellainen, että pääsen vertaamaan itseäni ja osaamistani muita vastaan selvällä mittarilla. Kilpaileminen on sellainen mittari.

Alunperin kilpailutavoite oli rajun vaativa: vuodessa kenttäratsastukseen. Nyt olen saanut jalkani tukevammin maan pinnalle ja tavoitteet realistisemmiksi.

Projekti 2015

Vuonna 2015 osallistun aitoon kilpailuun:

  1. Kouluratsastuksessa, tavoitteena helppo B ja yli 65%
  2. Rataesteet, tavoitteena… enpä tiedä vielä

Tuo siis tarkoittaa, että kilpailu-uran olisi käynnistyttävä jo 2014 jollain tasolla, tai sitten tulee 2015 kiire.

Blogissa voit seurata tarpomistani tavoitteiden suuntaan, ylipäätään ratsastukseen liittyviä asioita ja miten tukijani harrastukseen liittyvät.

Jos haluat olla mukana tuomassa ratsastukselle enemmän miehistä näkyvyyttä ja ehkä helpottamassa aikuisratsastajien, niin naisten kuin varsinkin miesten, tietä harrastuksessa, niin ota yhteyttä:

[contact-form subject=’Heppablogista’][contact-field label=’Nimi’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web-sivustosi’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentit ja terveiset’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *